Onderzoekskompas

Het programma ’Het Onderzoekskompas’ is bestemd voor deelnemers die overwegen een start te maken als zelfstandig ondernemer. Doel van het programma is de deelnemer goed onderbouwd inzicht te verschaffen in de mogelijkheden om als zelfstandig ondernemer succesvol te zijn. Na afloop heeft de deelnemer inzichtelijk of hij wel of niet gaat starten.

Het programma bestaat uit 5 modules waarbij o.a. de volgende onderwerpen aan bod komen: Vakmanschap vs Ondernemerschap / Motivatie & Drijfveren onderzoek / Ondernemerskwaliteiten / Missie / Visie / Doelstelling / USP / Hoe richt ik mijn onderneming in / Wie worden mijn klanten / Financiën / Acquisitie / haalbaarheid / naar de KvK.

Wilt u ondersteuning als het u echt zou helpen? 

Kuipers Consultancy kan u met het onderzoekskompas van dienst zijn

in totaal vijf bijeenkomsten met borgingsbijeenkomst. Dit is afhankelijk van de doelstellingen, de huidige situatie en de mogelijkheden. We stellen samen concreet meetbare doelstellingen op en daarop aansluitend een tijdslijn om dat te realiseren. 

Is het onderzoekskompas iets voor u?

Wilt u meer weten over onze ervaring met het onderzoekskompas en begeleiding van potentiële startende ondernemers en wat wij daarbij voor u kunnen betekenen? Neem contact via mail of bel 026 – 84 89 069 voor een afspraak. Binnen een uur weet u of onze begeleiding het juiste instrument voor u is en heeft u tegelijk de kans om te zien of de ‘klik’ er is voor een eerste afspraak als start van uw onderzoek naar zelfstandig ondernemerschap.

Kuipers Consultancy stimuleert, enthousiasmeert, reflecteert, confronteert en coacht de deelnemer in zijn zoektocht naar mogelijk een nieuwe start als zelfstandig ondernemer.