Reacties en referenties

Reacties

“Al enige tijd doen we een beroep op Han Kuipers. Veelal in het kader van complexe loopbaanvraagstukken waar meer voor nodig is dat 1 of 2 gesprekken. Onze ervaring met Han is erg goed. Hij komt zijn afspraken altijd na, we kunnen op hem rekenen. Han is zeer oprecht, zowel naar ons als opdrachtgever als naar zijn klanten. Dit vind ik een belangrijke eigenschap, omdat je met oprechte feedback verder komt dan het niet benoemen van soms pijnlijke punten om ‘de lieve vrede’.”
Senior adviseur HRM, ROC Aventus, Apeldoorn

“Han heeft een uitstekende prestatie geleverd bij de coaching van een groep leidinggevenden. Hierbij heeft Han de leidinggevenden individueel en als groep gecoacht waarbij het zelfinzicht werd vergroot tav de leidinggevende stijl en het effect hiervan op collega’s en medewerkers. Door het geven van (praktische) tools en reflectie is de groep leidinggevenden als team sterker en hechter geworden. De individuele leidinggevende capaciteiten zijn verbreed, met een vergroting van de impact naar de medewerkers tot gevolg. Dit proces leidde tot een betere eenduidige aansturing van het proces waardoor een aanzienlijke kostenreductie en verbeterde procesborging werd gerealiseerd, ondanks een toename in volume en productdifferentiatie.”
Plantmanager Food Industrie, WHeemskerk, Rijnsburg

“Han Kuipers heeft mij door zijn visie en mensenkennis niet alleen op het juiste pad gewezen, maar mij ook geleerd om mijn kennis en vaardigheden op een professionele manier te profileren. Hij heeft mij gevormd van een werkzoekende naar een allround professional. Dit uitte zich in talloze concrete aanbiedingen van werkgevers. Met zijn oog voor details met betrekking tot cv, portfolio en zijn knowhow van social media netwerken, de arbeidsmarkt en carrière planning heeft hij mij een onschatbare dienst verleend. Dankzij Han geloof ik weer in mezelf en durf ik mijn dromen waar te maken. Zijn persoonlijke benadering en perfecte service zijn ongeëvenaard! Ik heb geleerd om op een andere manier naar situaties te kijken. Waar ik eerst alleen obstakels zag heeft hij me doen inzien dat het kansen waren. Ik heb dankzij Han niet alleen een baan gevonden, maar ook een carrière.
Deelnemer loopbaanbegeleiding, J. Vermaas, Rotterdam

“Kuipers Consultancy heeft voor ons het outplacementtraject verzorgd voor medewerkers van Tilburgs & Bassant. Zowel procesmatig als op inhoud heeft Han het traject perfect begeleid. Door zijn specifieke werkwijze zette hij mensen snel op scherp waardoor zij voldoende inzichtelijk kregen waar nieuwe toekomstmogelijkheden voor hen waren weggelegd. 80% van de medewerkers was binnen 6 maanden bij een nieuwe werkgever aan de slag. Ik kan Han van harte aanbevelen als outplacementspecialist.”
Directeur financieel dienstverlener, buro philip van den hurk, Eindhoven

“Han heb ik leren kennen als een consultant die op een energieke wijze dmv een scherpe analyse, zeer concrete feedback, humor en zeer effectieve tools en handvatten mensen weet te ontwikkelen. Zijn werkwijze inspireert, zet mensen op scherp en is een zeer persoonlijk, waardoor klinkende resultaten in persoonlijke ontwikkeling- en verbeteringstrajecten worden gerealiseerd.”
Productieleider Food Industrie Duyvis, Zaandam

“Han heeft bij ons bewezen een uitstekende coach te zijn tijdens het verbeteren van interne bedrijfsprocessen waarbij de mensen centraal staan. Procesmatig erg goed; mensen motiverend; ogen openend. Wij hebben veel baat bij zijn expertise.”
Directeur maak-industrie,Van Doorn Verlichting, Culemborg

“Tijdens de periode dat ik Han ingehuurd heb als trainer/coach voor een verbetertraject van de klantmanagers Sociale Zaken heb ik heb Han leren kennen als een professionele, enthousiaste, creatieve en resultaatgerichte coach. Han wist de behoefte van de gemeente Moordrecht goed te vertalen naar een succesvol verbetertraject voor zowel medewerkers als organisatie.”
Manager Sociale Zaken, gemeente Moordrecht

“Ik heb Han Kuipers leren kennen toen hij als consultant voor de gemeente Diemen het competentiemanagement vorm heeft gegeven. Hij heeft dit gedaan via een competentiehandboek, competentieprofielen en een cyclus van planning-, functionering- en beoordelinggesprekken. Han heeft hierbij een zeer hoge mate van inzet en betrokkenheid gekoppeld aan kennis en creativiteit. Even belangrijk daarbij waren zijn betrouwbaarheid voor wat betreft planning etc. én zijn gevoel voor humor!”
HR manager, gemeente Diemen

“Ik heb tips gekregen over solliciteren maar ben vooral sterker geworden door inzicht in mezelf. Vooral dmv video-feedback.”
Coaching leidinggevende woningbouwvereniging, Vivare Arnhem

“Hallo Han, vanmorgen heb ik een gesprek gehad met een cliënte die bij jou een re-integratietraject heeft gevolgd. Wat een mooi resultaat heb je geleverd. Er zat een opgewekte dame tegenover mij die weer met een positieve blik de toekomst tegemoet ziet. Wat kan er veel veranderen in een half jaar.”
email arbeidsdeskundige UWV WERKbedrijf, Arnhem

“Deskundige begeleiding en zelfreflectie waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt. Er wordt geluisterd naar wat ik wil en er wordt rekening gehouden bij coaching en bemiddeling met persoonlijke omstandigheden. Goede spiegelende en activerende begeleiding.”
Kandidaat IRO

“Han Kuipers richtte zich perfect op mijn vraag en heeft me in no-time naar mijn huidige baan geholpen. Chapeau!”
Deelnemer outplacement

“Persoonlijke aanpak, daadkracht, goede ideeën, praktisch uitvoerbaar, belangstellend, stimulerend.”
Startende ondernemer

“Een super contact met een super resultaat. Met name aan de coaching heb ik veel gehad. Zaken waar we het over hebben gehad kan ik direct toepassen in mijn nieuwe baan.”
Manager Design & Development

“Na 13 jaar gewerkt te hebben met een reorganisatie op straat komen te staan. Dankzij Han Kuipers heb ik mezelf hervonden en ben weer aan het werk in een vakgebied wat me echt interesseert. Dat had ik niet voor mogelijk gehouden!! Blij, blij en nog eens blij.”
Kandidaat outplacement

“Heel veel geleerd en enorm veel gehad aan de begeleiding, deze was stimulerend, confronterend en motiverend. Een droom is uitgekomen, ik heb m’n eigen zaak!”
Kandidaat re-integratie 2de spoor

Referenties

ROC Aventus, Apeldoorn
Ludgercollege, Doetinchem
Graafschap College, Doetinchem
MarketCall, Apeldoorn
Meinders Tandtechniek, Deventer
Mijnplein, basisonderwijs, Raalte
MKB Verzuimmanager, Nederland
MKB Poli, Arnhem
Keus Schoonmaak, Apeldoorn
Pacor Pamero
, Ede
Heemskerk, Rijnsburg
Jeroen Bosch Ziekenhuis, ‘s Hertogenbosch
Significant, Barneveld
Gemiva – SVG groep, Zoeterwoude
Van Doorn Verlichting, Culemborg
Gunnebo, Doetinchem
AFNORTH, International School, Brunssum
CEM SportSupport, Nijmegen
Marieke Coaching, Nijmegen
Tasty Mouse, Amsterdam
Starters Academie, Arnhem
Van den Berg Administraties & Fiscaal Advies, Dieren
Ruim Denken, Zutphen
Butex, Arnhem
Baanrecord, Hilversum – Zaandam
Lander, Geldermalsen
MultiSignaal, Oude Tonge
Buro Philip van den Hurk, Eindhoven, Arnhem
Tilburgs & Bassant, Arnhem
ROC Rivor, Tiel
Rabobank, Graafschap Zuid
Ben4ICT, Wijchen
Nobel IT, ‘s Hertogenbosch
Zarin, praktijk mondzorgkunde en acupunctuur, Arnhem
Diverse gemeentes
UWV WERKbedrijven: Arnhem, Nijmegen, Tiel, Zevenaar, Winterswijk, Apeldoorn, Almere
Princen Group Opleidingen, Oss, Nijmegen, Hoofddorp, Groningen, Bergen op Zoom
CWI, Tiel, Winterswijk
JobRotary
Renga, Sittard
Startup-id, Amsterdam, Houten (Utrecht)
Go4Mobile, de tool voor mobiele marketing, Amsterdam
Doxpert, documentmanagement, Ellecom
Christien Romp, tekstschrijver, columnist, vertaler, Velp
John Sluiman Business Consultancy & Life Coaching, Malden
Fransen | Copywriters, Nijmegen
HKW Pedicure, Nijmegen
Trickledownfabrics, Arnhem
DIMA Consultancy – Horeca & facilitaire dienstverlening, Arnhem
PI Wijzer, Arnhem
Bart Minderman, illustrator vormgever, Amsterdam
Re-matching, Arnhem
Staten Groep, Arnhem
Onafhankelijk Arbeidsadviseurs

Samenwerkingspartners

John Sluiman Business Consultancy & Life Coaching
Baanrecord
My Wish
Aspon