Arbeidsmarktbenadering

Arbeidsmarktbenadering ontwikkelt zich in een snel tempo. Een brief en cv zijn allang niet meer voldoende binnen de huidige conjunctuur. Goede arbeidsmarktbenadering is een strategische planning, een goede analyse, inzichtelijk hebben hoe jij jezelf profileert om uiteindelijk jouw doelen te bereiken. Arbeidsmarktbenadering bij Kuipers Consultancy betekent transitie van sollicitant naar kandidaat.

Je wordt getraind in het analyseren van de arbeidsmarkt, het herkennen van kansen en mogelijkheden, het solliciteren, inzetten sociale media, netwerken en het benaderen van potentiële werkgevers. Met een goed beeld van jouw persoonsprofiel en voldoende oriëntatie van de (regionale) arbeidsmarkt ga je actief potentiële werkgevers benaderen. Sturing hierbij is essentieel, je wordt begeleid door een  door een Noloc Erkend Loopbaanprofessional. Voor meer achtergrondinformatie klik op de hyperlinks.

Solliciteren

Netwerken

Personal Branding 

Sociale media 

Zelfstandig ondernemerschap

Meer weten over onze arbeidsmarktbenadering?

Neem contact op via mail of bel 026 – 84 89 069 voor een afspraak. Dan heeft u tegelijk de kans om te zien of de ‘klik’ er is voor een eerste afspraak als start voor een nieuwe stap in uw loopbaan.