Coaching

Kuipers Consultancy ziet coaching als een middel om te groeien en inzichten te verkrijgen; de sleutel tot verdere ontwikkeling van ieders unieke kwaliteiten en drijfveren en deze omzetten in effectieve resultaten. Wij zien onszelf als sparringspartner, wij geven richting maar u bepaalt de koers en de bestemming. De coaching kan zowel werk als privé gerelateerd zijn. We bieden 4 coachingsvormen aan: persoonlijke coaching; management coaching; business coaching en executive coaching. 

Onze coaching wordt ervaren als pragmatisch, oplossingsgericht, inspirerend, met persoonlijke aandacht en met een hoog rendement voor langere tijd. De aangereikte instrumenten zijn dusdanig vorm gegeven dat de coachee ook na de coaching geïnspireerd blijft en kan handelen. We hanteren verschillende stijlen tijdens de sessies, confrontatie gaan wij daarbij niet uit de weg. U wordt dus regelmatig uit uw comfortzone gehaald met als doel het behalen van de door uw bepaalde bestemming. 

Naast ‘face 2 face’ bieden wij ook de mogelijkheid voor online (e-mail en skype), vaak ingezet voor het ondersteunen van expats overzee. Wilt u meer weten over onze ervaring, visie en werkwijze? klik hier  

U wordt begeleid door een Noloc geregistreerd Erkend Loopbaanprofessional. Klik hier voor meer informatie.

Meer weten over onze vormen van coaching?

Neem contact op via mail of bel 026 – 84 89 069 voor een afspraak. Dan heeft u tegelijk de kans om te zien of de ‘klik’ er is voor een eerste afspraak als start voor ontwikkeling, verbetering en inzicht.