Executive coaching

Kuipers Consultancy weet wat het is om als executive in deze tijden te moeten performen. Gezien de economische situatie, de globalisering en de verder toenemende concurrentie vanuit binnen- en buitenland, wordt het steeds belangrijker dat executives zich focussen op hun echte prioriteiten en de juiste beslissingen nemen. Daarnaast moeten ze zich blijven richten op relaties, het bewaken van de lange termijn visie en zichzelf blijven handhaven. Kortom, een complex krachtenveld.

Wij zien executive coaching als een middel om binnen de hectische en complexe omgeving afstand te kunnen nemen en inzichten te verkrijgen; te kunnen sparren met iemand zonder directe consequenties. Een spiegel voorhouden, reflecteren, onderzoeken en buiten kaders denken zonder gevolgen. De sleutel tot verdere ontwikkeling en deze omzetten in effectieve resultaten. Wij zien onszelf als sparringspartner, wij geven richting maar u bepaalt de koers en de bestemming.

Onze executive coaching wordt ervaren als pragmatisch, oplossingsgericht, inspirerend, vertrouwelijk, met persoonlijke aandacht en met een hoog rendement voor langere tijd. De aangereikte instrumenten zijn dusdanig vorm gegeven dat de persoon ook na de executive coaching geïnspireerd blijft. We hanteren verschillende stijlen tijdens de coaching, confrontatie gaan wij daarbij niet uit de weg. U wordt dus regelmatig uit uw comfortzone gehaald met als doel het behalen van de door uw bepaalde bestemming.  Dit vindt plaats in een vertrouwde omgeving waar het besprokene binnen 4 muren blijft.

Is onze executive coaching iets voor u?

Wilt u meer weten over onze ervaring met executive coaching en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact en bel 026 – 84 89 069 voor een afspraak.