Interim management

Met KC op weg naar de organisatie van de toekomst

De meeste organisaties weten dat ze voortdurend moeten verbeteren ipv veranderen. Zo blijven zij op koers in een omgeving die steeds sneller verandert. Waar het vaak aan ontbreekt, is visie, systematiek en capaciteit voor een goed en transparant interim management gericht op de toekomst. De valkuilen zijn de dagelijkse operationele zaken, haastklussen, brandjes blussen. Hierdoor wordt voorbijgegaan aan de lange termijn effecten van het ontbreken van verbetermanagement. Of het nu gaat om concrete kostenreductie, stuurinformatie op team – en individueel niveau, werkprocessen, audits, personeelsbeleid, ontwikkeling en implementatie PZ/HRM, Kuipers Consultancy helpt u te verbeteren en laat mensen samen werken aan structurele verbeteracties. Dit doen we in de vorm van interim management, samen met u de doelen uit zetten voor de komende jaren en actief de organisatie naar een hoger plan tillen.

Kuipers Consultancy biedt in de veranderende arbeidsmarkt de mogelijkheid van interim management en verbeter- en projectmanagement op tijdelijke basis. Ervaren managers die direct inzetbaar zijn met een hands-on mentaliteit, pragmatisch, daadkrachtig, betrokken en gedreven met altijd het klantresultaat als uitgangspunt. Specialisten met verschillende achtergronden die voldoen aan onze kwaliteitsnormen, zodat u optimaal wordt gefaciliteerd.

Meer weten over de mogelijkheden van interim management?

Kuipers Consultancy brengt ambitie en motivatie samen en zorgt ervoor dat ú weer aan het bedrijf werkt in plaats van erin. Wilt u meer weten over onze visie en werkwijze? klik hier of neem direct contact op via mail of bel 026 – 84 89 069  voor een afspraak.