KTO Blik op Werk 9,3

Opnieuw zijn we gewaardeerd voor het klanttevredenheidsonderzoek. Opdrachtgevers waarderen ons met een 9,5 en deelnemers gemiddeld een 9,3. Dat betekent dat we nog steeds in de top 10 staan in de landelijke ranking van coachingsbedrijven bij het keurmerk Blik op Werk. 

Blik op Werk keurmerk

Hét kwaliteitsinstituut dat bijdraagt aan een leven lang gezond en met plezier werken, aan het werk blijven en werk verkrijgen. Audits worden verzorgd door Tüv Nederland en daarnaast zijn we aangesloten bij Noloc, beroepsvereniging voor loopbaancoaches.

Uitslagen KTO

Periode 19-20 19 -18 18 -17 17 – 16 16 – 15 15 – 14 14 – 13 13– 12 12 – 11 11 – 10 10 – 09
Opdrachtgevers 9,5 8,5 8,8 8,7 9,0 8,6 8,6 8,2 8,6 8,5 9
Deelnemers 9,3 8,7 8,4 9,2 9,3 9,4 9,1 8,8 9,2 8,1 8,3
Prestatieafspraken •••• **** **** **** **** **** *

Om voor de maximale vier sterren in aanmerking te komen moet aan twee voorwaarden worden voldaan: minstens een 8,5 voor het tevredenheidsonderzoek cliënten en minimaal 95% prestatieafspraken.

Kwaliteit

Voldoen aan de kwaliteitsnormen betekent dat we, aanvullend op het Blik op Werk toetsingskader, ook getoetst worden door Noloc op extra criteria uit de gedragscode rondom professionele attitude, onafhankelijkheid, zorgvuldigheid, kennis & kunde en integriteit. Opdrachtgevers mogen en kunnen van keurmerkhouders dan ook de beste kwaliteit dienstverlening verwachten.

Blik op Werk | Noloc

Enkele referenties uit onderzoek opdrachtgevers en deelnemers

In hoeverre sloot de dienstverlening van Kuipers Consultancy aan op uw verwachting?Beter dan ik vooraf verwachtte, omdat..

  • ik er veel aan heb gehad
  • de nowhow van H Kuipers heel goed aansluit met mijn werksitiuatie
  • hij je bevestigd wat je al weet, maar het voor elkaar krijgt dat je er wel na gaat handelen
  • Ik ander werk zou gaan zoeken en dit kreeg een andere wending
  • Ik wist niet wat ik moest verwachten, en was daardoor erg nerveus. Maar na de eerste kennismaking voelde ik me erg begrepen en op mijn gemak
  • Ik geen duidelijk beeld ervan had, Ik geen idee had wat me te wachten stond. Viel me 100 % mee
  • bruikbare handgrepen en extra begeleiding bij sollicitatie brieven

Eindelijk een zeer bekwaam iemand die eerst luistert en dan aan de slag gaat. De resultaten bij de mensen spreken voor zich. Meer referentie is niet nodig. Zelfs zeer precaire situaties met mensen, worden keer op keer uiterst precies opgepakt en opgelost.

Kuipers consultancy is zeer professioneel in de behandeling van casussen. De begeleiding van de medewerker in kwestie en de betrokkenheid is zeer goed. Er zit duidelijk beleid achter en met veel kennis en vaardigheid wordt het doel altijd bereikt tot tevredenheid van opdrachtgever en werknemer. Kuipers consultancy informeert op een zeer zorgvuldige en uitvoerige wijze en is ook hierin zeer effectief. Kuipers consultancy is vriendelijk, behulpzaam,professioneel en succesvol en zeer plezierig en voortvarend in de samenwerking. Succes gegarandeerd! Ik heb dus uitstekende ervaringen met deze consultancy en zal gebruik blijven maken van hun diensten. Verbetersuggestie: Zeer professioneel en effectief en kundig met het belang van opdrachtgever en medewerker hoog in het vaandel.

Kuipers Consultancy is een zeer professionele resultaat gerichte organisatie met oog voor detail. Zeer zorgvuldig in de communicatie.

Met een hoge betrokkenheid en inlevingsvermogen maakt Kuipers Consultancy juiste  analyses en geeft op basis hiervan een juiste coaching.

De prettige, laagdrempelige en toch professionele benadering sprak mij aan. Er was alle ruimte om eigen onderwerpen aan te dragen. De brede kennis en goede adviezen hebben mij erg geholpen. Hulde!

Kuipers Consultancy heeft mij op een perfecte manier naar ander werk geholpen. Rust in het proces, het veranderingsproces van sollicitant naar kandidaat en het vertrouwen dat het goedkomt hebben mij enorm geholpen. Daarnaast zeer vakkundige ondersteuning bij het perfectioneren van mijn CV en een beoordeling van alle brieven die ik geschreven heb. Verbetersuggestie: De dienstverlening is op een dusdanig hoog niveau dat ik geen verbeteringen kan bedenken.

De begeleiding is vriendelijk, vertrouwd met oog voor prive omstandigheden. Door hier rekening mee te houden heb ik mijn eigen bedrijf op kunnen bouwen. Met name ook het thuis bezoeken was erg prettig