Kuipers Consultancy bestaat 10 jaar – 6 weken vrijwilligerswerk

Dit jaar bestaat Kuipers Consultancy 10 jaar en ter ere daarvan gaan we 6 weken vrijwilligerswerk doen. Op tour langs de stranden van Zakynthos (Griekenland) om een bijdrage te leveren aan bewustwording en gedrag mbt het achterlaten van afval op de stranden en de gevolgen daarvan voor onze zeeen: de basis van onze voedselketen. We ontwikkelen programma’s in samenwerking met DAN Europe en Zakynthos National Marine Park voor kinderen en volwassenen om tot inzicht te komen dat iedere bijdrage aan het voorkomen van afval in de natuur het verschil maakt!

Als liefhebbers van het onderwaterleven hebben we de onderwaterwereld de afgelopen decenia zien veranderen: begroeiingen nemen af, koraal sterft af, veel rommel en plastic in zee, en zeeen leeggevist. De zorgen voor ons millieu zijn groot, zowel op gebied van afval als schone lucht. Hoe geven we de aarde door aan onze volgende generaties.

Ter ere van het 10 jarig bestaan richten we de Clean Beach Air Sea Awareness Foundation op. Doel van de stichting is een bijdrage leveren aan bewustwording en gedrag mbt het achterlaten van afval op de stranden. Opruimen is symtoombestrijding, het begint bij de basis, de veroorzaker, en dat zijn wij!

C-BASA Foundation – a clean planet is the future for everyone.