Kwaliteit

Keurmerk Blik op Werk
Vanaf het begin van de oprichting van Kuipers Consultancy zijn we bezig met continue kwaliteitsverbetering. Sinds 2009 zijn we in het bezit van het keurmerk. Blik op Werk is een onafhankelijke stichting die zich inzet voor kwaliteit op het gebied van alle diensten die bijdragen aan duurzaam aan het werk blijven en komen. Blik op Werk geeft opdrachtgevers, werknemers en cliënten inkoop- en keuze-informatie over de kwaliteit van dienstverleners door het uitgeven van het Blik op Werk keurmerk. 

Tüv Nederland
De audits worden uitgevoerd door Tüv Nederland.  Zij bieden onafhankelijke beoordelingen op organisatieniveau, bedrijfsprocesniveau, evenals arbeidsmiddelen in meer dan 50 verschillende diensten. De certificatie bestaat uit beoordelingen binnen organisaties op management-niveau evenals tactisch en operationeel niveau. 

Noloc
We zijn aangesloten bij Noloc, de branchevereniging voor loopbaanprofessionals op het gebied van coaching, loopbaanbegeleiding, re-integratie en outplacement. Opdrachtgevers en cliënten kunnen gekwalificeerde adviseurs herkennen aan de beschermde titel ‘Noloc erkend loopbaanprofessional’. Via toetsing en een beroepsregister zorgt Noloc voor meer betrouwbaarheid en professionaliteit. Noloc-leden zijn verplicht om de beroepserkenning te verwerven.