Management coaching

Kuipers Consultancy ziet management coaching als een middel om te groeien en inzichten te verkrijgen; de sleutel tot verdere ontwikkeling van uw kwaliteiten en drijfveren als manager en deze omzetten in effectieve resultaten. Wij zien onszelf als sparringspartner, wij geven richting maar u bepaalt de koers en de bestemming. 

Onze management coaching wordt ervaren als pragmatisch, oplossingsgericht, inspirerend, met persoonlijke aandacht en met een hoog rendement voor langere tijd. De aangereikte instrumenten zijn dusdanig vorm gegeven dat de manager ook na de coaching geïnspireerd blijft en kan handelen. We hanteren verschillende stijlen tijdens de coaching, confrontatie gaan wij daarbij niet uit de weg. U wordt dus regelmatig uit uw comfortzone gehaald met als doel het behalen van de door uw bepaalde bestemming. 

Wilt u ook als manager succesvol zijn?

Eindelijk thuis komen en het gevoel hebben dat u het in de vingers heeft, de regie heeft, dat het leiding geven u energie oplevert en dat bij thuiskomst de bank niet meer uw grootste vriend is waar u de hele avond moe en uitgeblust op ligt? Dan is management coaching wat voor u!

Leiding geven is een vak, of dat nu aan een afdeling, een team, een district of een onderneming is. Uw medewerkers doen niet altijd dat wat u van ze verwacht, sterker nog, met grote regelmaat denkt u dat u het beter zelf kunt! Sneller, effectiever, efficiënter, kwalitatief beter en met een hogere output.

Bent u in de praktijk teveel tijd kwijt met slechte presteerders, worden doelstellingen niet gehaald en is timemanagement ‘een ding’? 

  • U wilt met minder moeite de zaken voor elkaar krijgen
  • U wilt beter om kunnen gaan en weerbaarder zijn met uw meerdere(n)
  • U wilt slimmere manieren om heldere eisen te stellen aan uw medewerkers
  • U wilt handvaten om uw bestpresteerders te behouden en van minderen afscheid te nemen
  • U wilt eigenaarschap en verantwoordelijkheid bij medewerkers
  • U wilt dat u tijdig geïnformeerd wordt zonder zelf overal achteraan te hoeven lopen
  • U wilt weer de regie over uw medewerkers, afdeling, team, district of onderneming  en weer het roer in eigen hand. 

Beter leidinggeven, sturen zonder strepen, efficiënter en effectiever omgaan met medewerkers. Medewerkers waarmee u niet op een lijn zit, die contra gedrag vertonen, die de kantjes er vanaf lopen, die onder de maat presteren , die high performen, die afspraken niet nakomen, medewerkers die ….. 
Wanneer u echt naar manieren zoekt om uw management vaardigheden en resultaten te verbeteren, de regie weer in handen te hebben, wilt u dan ondersteuning als het echt zou helpen?

Kuipers Consultancy kan u met management coaching van dienst zijn

Door een paar bijeenkomsten of een iets langer traject. Dit is afhankelijk van de doelstellingen, de huidige situatie en de mogelijkheden. We stellen samen concreet meetbare doelstellingen op en daarop aansluitend een tijdslijn om dat te realiseren.

Is onze management coaching iets voor u?

Wilt u meer weten over onze ervaring met management coaching en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact en bel 026 – 84 89 069 voor een afspraak. Binnen een uur weet u of management coaching het juiste instrument voor u is en heeft u tegelijk de kans om te zien of de ‘klik’ er is voor een eerste afspraak als start voor verbetering.