Waardering KTO Blik op Werk opnieuw verhoogd!

Vandaag kregen we het rapport binnen van het klanttevredenheidsonderzoek voor het keurmerk Blik op Werk. Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan kwaliteitsverbetering om te zorgen dat onze opdrachtgevers en deelnemers een nog betere dienstverlening krijgen. Deze inspanning zien we terug in de waardering. Onze opdrachtgevers waarderen ons nu met een 8,6 en deelnemers met een 9,4!

Schermafbeelding 2015-08-16 om 09.20.41

Vanaf het begin van de oprichting van Kuipers Consultancy zijn we bezig met continue kwaliteitsverbetering. Dit is gestart met een intern klant tevredenheidsonderzoek in 2008 en sinds 2009 zijn we in het bezit van het keurmerk Blik op Werk.

Enkele reacties van deelnemers / opdrachtgevers

 • Heldere doelen, afspraken, communicatie en professionele begeleiding voor onze medewerker(s)
 • Goed werk verbetersuggestie: Op deze weg doorgaan
 • De inzet, klantvriendelijkheid en de bereidheid om de gesprekken aan huis te laten plaatsvinden.
 • Veel energie gekregen van dit traject, dit heeft geleid tot de doorstroming naar een zwaardere functie binnen een ander bedrijf
 • Ben zeer tevreden over de begeleiding, en de gesprekken.
 • Han Kuipers heeft mij de juiste methodes geleerd die ik kan gebruiken in het bedrijfsleven. Deze waren voor mij allemaal nog onbekend. Door zijn deskundigheid kan ik met volle vertrouwen mijn eigen pad banen in mijn loopbaan en alles wat nog te wachten staat. verbetersuggestie: Han Kuipers is altijd transparant en duidelijk geweest. Ik heb hierop niks aan te merken.
 • Ik heb altijd graag een eigen onderneming willen starten maar dat was destijds door omstandigheden niet haalbaar. Nu ik de juiste begeleiding heb gekregen van Han Kuipers is mij dit eindelijk gelukt! De communicatie was goed en duidelijk.
 • Kuipers Consultancy heeft er voor gezorgd dat ik vooral mezelf serieus neem als ondernemer. Zakelijk denken, ondernemen en niet bang zijn voor ‘geld’, maar dat vooral zien als investering in jezelf zijn belangrijke leerpunten geweest voor mij. Met als resultaat dat ik als ondernemer ook serieus wordt genomen en met twee grote klussen aan de slag ga in de komende maanden. Minder dan een 9 lijkt mij de begeleiding dan ook niet waard. verbetersuggestie: Korte terugkoppeling / samenvatting van de bijeenkomst per mail.
 • De manier van begeleiden: – heel praktisch, ‘no-nonsense’ – het serieus nemen van mijn lastige situatie op het gebied van mobiliteit en daar de begeleiding helemaal op aanpassen- de altijd snelle en adequate reacties op mijn mail / telefoontjes – positieve houding   verbetersuggestie: Voor mij was het zo prima!
 • Goede coach, kan mensen motiveren, helpt je een stap verder te komen.
 • Perfecte begeleiding. Altijd bereikbaar. Vriendelijk en deskundig.