Waardering KTO Blik op Werk opnieuw verhoogd

Vandaag kregen we het rapport binnen van het klanttevredenheidsonderzoek voor het keurmerk Blik op Werk. Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan kwaliteitsverbetering om te zorgen dat onze opdrachtgevers en deelnemers een nog betere dienstverlening krijgen. Deze inspanning zien we terug in de waardering. Onze opdrachtgevers waarderen ons nu met een 8,6 en deelnemers met een 9,4! We staan nr. 1 in de landelijke ranking van meer dan 500 coachingsbedrijven!

Enkele reacties van opdrachtgevers en deelnemers

Tijdige voortgangsrapportes. Duidelijk geformuleerd. Advisering op maat. Prettige samenwerking. Heldere advisering en proactief meedenken over oplossingen. Resultaat en mensgericht.

Uitstekende combinatie van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en effectiviteit

Hoog kennisniveau. Veel persoonlijke aandacht > tailor made traject, geen standaard traject. heldere verslaggeving/rapportage. Duidelijk in verwachtingen, rollen en traject. Menselijke maat, maar wel met zakelijk standpunt en duidelijke afspraken over doelstelling en verantwoordelijkheden.

Prettig mens. Brede kennis & ervaring. Open benadering. Kan emoties tussen partijen neutraliseren. Voelt als partner. Insteek is samen verbeteren.

Het traject was klantgericht. Toegespitst op mijn situatie. De begeleider was flexibel. De ontspannen manier van werken heb ik als heel prettig ervaren. Ook buiten kantooruren was er, indien nodig, mogelijkheid tot contact. Het helpen terug te komen in je kracht was een belangrijk thema.

Blik op Werk
Blik op Werk is een onafhankelijke stichting die zich inzet voor kwaliteit op het gebied van alle diensten die bijdragen aan duurzaam aan het werk blijven en komen. Meer informatie www.blikopwerk.nl